Doeprogramma

Gastlessen

Een gastles is een waardevolle verrijking van het onderwijsprogramma. Want de theorie op school wordt verrijkt met informatie uit de praktijk. Gastlessen staan op zichzelf of kunnen onderdeel zijn van een breder schoolproject of schoolcompetitie.


Minstens zo belangrijk is het persoonlijke verhaal. Degene uit het bedrijfsleven die een gastles geeft op school, is een rolmodel.

Een goede gastles begint daarom altijd met een introductie van de gastspreker zelf; welke studie heeft hij of zij gedaan, door welke keuzes is hij of zij in deze baan terecht gekomen en wat doet hij of zij naast deze baan? Uiteraard staan de taken, werkzaamheden en verantwoordelijkheden van de gastspreker centraal.

 

Kijk voor meer tips over een goede gastles bij de Jet-Net Publicaties

 

Gastlessen zijn een praktische aanvulling op de theorie op school   Een gastles buiten de school is extra leuk

Over Techport

Techport is de naam van de regio waar de focus ligt op de sectoren energie, offshore, maakindustrie en topsector high tech systems & materials. De kern van Techport ligt in de IJmond, maar de aandacht gaat uit naar samenwerking met alle partijen in de Metropoolregio Amsterdam en Noord Holland die actief zijn in deze sectoren. Vanuit de regio Techport werken bedrijven, scholen en overheden samen aan innovatie en de uitvoering van het Techniekpact NH.

Copyright © 2016 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer