Regio's

Zaanstreek

De Food & Proces Tech Campus is gevestigd in Zaandam. De campus richt zich op het versterken van het technisch onderwijs ten behoeve van de bedrijven die actief zijn in de sector Food. De Food & Proces Tech Campus is een samenwerkingsverband tussen het Regio College en bedrijven in de Zaanstreek.


 
De campus vormt een opleidingsplek die de kwaliteit en kwantiteit van technische opleidingen in de regio beter laat aansluiten op de vraag vanuit het bedrijfsleven. De Food & Proces Tech Campus leidt mensen op voor een baan in de proces- en voedingsmiddelenindustrie.  
 
Meer informatie:
Stichting Food & Proces Tech Campus
Jonkerplantsoen 2C
C1508 EE Zaandam
 
 
Promotie Evenement Techniek Zaanstad
Basisscholen en bedrijven werken samen aan het Promotie Evenement Techniek Zaanstad (PETZ). Leerlingen van groep 7 en leerkrachten van alle groepen uit heel de Zaanstreek maken tijdens workshops kennis met technologie en wetenschap. Dit jaar is PETZ op 20, 21 en 22 april 2015.   

Meer informatie: www.petzaanstad.nl

Over Techport

Techport is de naam van de regio waar de focus ligt op de sectoren energie, offshore, maakindustrie en topsector high tech systems & materials. De kern van Techport ligt in de IJmond, maar de aandacht gaat uit naar samenwerking met alle partijen in de Metropoolregio Amsterdam en Noord Holland die actief zijn in deze sectoren. Vanuit de regio Techport werken bedrijven, scholen en overheden samen aan innovatie en de uitvoering van het Techniekpact NH.

Copyright © 2016 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer