Stages

Stages

Stage lopen is een belangrijk onderdeel van elke opleiding. Een stage moet nuttig zijn zodat een student ervaring op doet die goed van pas komt bij de verdere opleiding. Stages zijn ook voor bedrijven van belang om kennis te nemen van wat er leeft onder de toekomstige medewerkers.


 

Op deze pagina staan links naar sites  die studenten helpen bij het vinden van een passende stage. Bedrijven kunnen op deze sites terecht om meer uit hun stages te halen. 

 

Stagemarkt.nl

De website van SBB geeft een overzicht van MBO-stages en leerbanen bij een'erkend bedrijf' in heel Nederland. Op deze site kun je ook terecht voor zaken als diplomawaardering en tips bij het solliciteren.

 

 

Stages in de regio Haarlem

De website van Stagebureau Connectie geeft een overzicht van meeloopstages en afstudeerstages op VMBO, MBO en HBO niveau in diverse vakgebieden in de regio Haarlem. 

Over Techport

Techport is de naam van de regio waar de focus ligt op de sectoren energie, offshore, maakindustrie en topsector high tech systems & materials. De kern van Techport ligt in de IJmond, maar de aandacht gaat uit naar samenwerking met alle partijen in de Metropoolregio Amsterdam en Noord Holland die actief zijn in deze sectoren. Vanuit de regio Techport werken bedrijven, scholen en overheden samen aan innovatie en de uitvoering van het Techniekpact NH.

Copyright © 2016 techport.nl. All rights reserved. - Disclaimer