Zeiltraining

Techport Sail Challenge  Techport Sail Challenge  Techport Sail Challenge

 

Op vrijdag 25 mei strijden teams van scholen met zelfgebouwde modelzeilboten om verschillende prijzen in de Techport Sail Challenge. Het teams dat het snelst met de Micro Magic boot vaart en de meeste punten scoort op techniek, design, communicatie en sponsoring wint de hoofdprijs. 

 

Masterclass

Om de Techport Sail Challenge tot een goed einde te brengen, hebben de teams kennis nodig om de zeilen te maken, de boot zeilklaar te maken en moeten ze ervaring hebben met varen. Er worden daarom voor leerkrachten en ouders masterclasses verzorgd. Er zijn speciale zeilclinics voor de leerlingen om kennis en ervaring op te doen. Datum van de masterclass volgt. 

 

Zeiltraining

Om ervaring op te doen kunnen de stuurmannen oefenen onder begeleiding van ervarenzeilers. Er zijn zeiltrainingen in Uitgeest, Hoofddorp en Nieuwe Niedorp. . 

  • Zeiltraining in Hoofddorp is op de Toolenburger Plas, van 18.30 tot 20.00 uur. Data: 2, 16 en 23 mei. Verzamelen bij restaurant Long Island, IJweg 1270 in Hoofddorp. Voor info: Erik Hornstra
  • Zeiltraining in Uitgeest is van 19.15 tot 21.00 uur.  Data: 2, 9, 16 en 23 mei. Voor info: Jeroen Weeren
  • Zeiltraining in Nieuwe Niedorp op 2, 9, 16 en 23 mei. Voor afspraak mailen met Jeroen Weeren

De Techport Sail Challenge wordt georganiseerd door de Techport Campus in samenwerking met de ervaren modelbootzeilers van Micro Magic Uitgeest. De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Velsen, Rabobank, Cox 360, Hans Weeren Schoonmaak Services, Van der Vlugt & Zn. en Tata Steel. 

 

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer