Doeprogramma

PO: Techniek Uitmarkt

Leerkrachten en schooldirecteuren uit het primair onderwijs ontdekken tijdens de Techniek Uitmarkt de vele mogelijkheden om actief aan de slag te gaan met wetenschap en technolgie in de klas. Er zijn informatiestands, workshops en demonstraties.


Meteen aanmelden via PET.events.nl 

Bekijk overzicht aanbieders W&T-onderwijs en activiteiten

 

Techniek Uitmarkt   Techniek Uitmarkt demo  Techniek Uitmarkt Maakkunde Techniek Uitmarkt Techniek Uitmarkt 

 

Op woensdagmiddag 9 oktober 2019 bruist De Walvis in Beverwijk van inspirerende activiteiten. Die middag is in de sporthal de derde editie van de Techniek Uitmarkt Noord-Holland. Schoolbestuurders, schoolleiders en leerkrachten dompelen zich een middag onder in de wondere wereld van Wetenschap & Technologie (W&T). Kom ook en raak geïnspireerd door informatie en demonstraties. Al struinend maak je kennis met concrete producten en diensten op het gebied van Wetenschap & Technologie in de klas. Of ga actief aan de slag tijdens een van de de workshops.

 

Maak kennis met concrete producten en diensten op de markt

Op de markt tonen aanbieders de mogelijkheden voor W&T in de klas en daarbuiten. Het overzicht is breed: van te downloaden werkbladen en in te huren techniekbussen, tot te ontwikkelen bedrijfsbezoeken en gastlessen. En van onderwijsprojecten tot schoolcompetities. Daarnaast demonstreren leerlingen van basisscholen hoe ontzettend leuk het is om aan de slag te gaan met W&T.

 

Programma

13.30 – 14.45 uur            Markt en workshopronde 1
15.00 – 16.00 uur            Markt en workshopronde 2
16.00 – 17.00 uur            Afsluiting met drankje en hapje

 

Meer informatie en aanmelden

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer