Nieuws

Workshop voor teams die meedoen aan de Toyzon Tamiya Cup

Speelgoed & Hobbyzaak Toyzon uit Haarlem organiseert workshops voor teams die meedoen aan de Toyzon Tamiya Cup. Deze scholenwedstrijd met radiografisch bestuurbare auto’s vindt plaats op 5 maart 2010.


Op verschillende scholen zijn teams zich aan het voorbereiden op de Toyzon Tamiya Cup. Er wordt met auto's om het snelst gereden in de gymzaal of op het schoolplein. Ook trainen leerlingen zich in het inparkeren van de modelauto's. Want er is niet alleen een snelheidsrace, maar ook een behendigheidsrace. Ook is er een jury die de kleding van de 'bestuurders' beoordeelt . Want ook de wijze waarop je als team voor de dag komt wordt beoordeeld. De details van de wedstrijd worden pas bekend op de dag zelf.

 

Heb je vragen over de spelregels? Wil je tips ontvangen hoe je het snelst een bocht kunt nemen? Of zien hoe je het best je modelauto kunt inparkeren? Ga dan naar Toyzon in de Koningsstraat in Haarlem. Laat je informeren. Met een goede voorbereiding vergroot je je kansen op het winnen van de Toyzon Tamiya Cup. De workshops vinden plaats op woensdagmiddag, op 17 februari, 24 februari en 3 maart.

 

De Toyzon Tamiya Cup wordt gehouden op vrijdagmiddag 5 maart 2010. Locatie is het Hoogovens Museum van Corus in Velsen Noord. Deuren zijn geopend vanaf 12.30 uur. Vanaf dat moment kunnen de teams die zich hebben ingeschreven aanmelden bij de starttafel. De teams krijgen in het Hoogovens Museum een plek aangewezen waar ze zich kunnen voorbereiden op de verschillende activiteiten. De wedstrijd begint om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer