Nieuws

Promotie Evenement Techniek weer een succes

Op 27 en 28 2011 oktober werd in de IJmond voor de vijfde keer het Promotie Evenement Techniek georganiseerd. Met 1400 enthousiaste deelnemers was het weer een groot succes.


Op 27 en 28 2011 oktober werd in de IJmond voor de vijfde keer het Promotie Evenement Techniek IJmond (PET IJmond) georganiseerd.

 

Het PET IJmond is er voor alle groep 8 basisschoolleerlingen binnen de regio. Tijdens PET IJmond maakten de leerlingen met informatieve, actieve en leuke doeactiviteiten, kennis met de wereld van techniek. 

 

PET IJmond is inmiddels een vaste waarde binnen de IJmond. Het idee om basisschoolleerlingen kennis te laten maken met de enerverende wereld van de techniek blijft positieve reacties oproepen. De circa 1400 kinderen die dit jaar deelnamen aan hetevenement waren dolenthousiast.  

 

Op de website http://www.pet-ijmond.nl/ kunt u met eigen ogen zien wat er in de afgelopen jaren gerealiseerd is.

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer