Nieuws

Theoriecursus bij Saker Sportcars

Leerlingen van het Friesland College uit Heerenveen en het Radius College uit Breda kregen 6 juli les op een wel heel bijzondere plek.


Tussen de snelle raceauto's van Saker Sportcars in Etten Leur werden zij klaargestoomd voor het examen voor de felbegeerde racelicentie. De scholieren doen mee aan de First Electro League. Dit is een scholencompetitie met elektrisch aangedreven karts die door de stichting Techno Challenge wordt georganiseerd. Om de kart te berijden is een racelicentie verplicht. Eerder volgden leerlingen van ROC's, een VMBO en een Havo/VWO de theoriecursus bij Tata Steel in Velsen Noord. Het theorie-examen zal plaatsvinden op 23 september 2011, op het Midland Circuit in Lelystad.

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer