Nieuws

Veel bagage na kennisdag First Electro League

Met volbeladen auto's gingen de teams die meedoen aan de First electro League afgelopen vrijdag weer naar huis. De zogeheten kennisdag was er namelijk niet alleen om ervaringen uit te wisselen en vragen beantwoord te krijgen. Deze dag was er ook om de accu's, de motoren, bansdensets en overige onderdelen in ontvangst te nemen.


Met volbeladen auto's gingen de teams die meedoen aan de First electro League afgelopen vrijdag weer naar huis. De zogeheten kennisdag was er namelijk niet alleen om ervaringen uit te wisselen en vragen beantwoord te krijgen. Deze dag was er ook om de accu's, de motoren, bansdensets en overige onderdelen in ontvangst te nemen.

 

MS Kart (importeur van de kart) was ook aanwezig om scholieren de beschermendende racekleding te laten passen. De kleding wordt later uitgeleverd. 

 

Deze kennisdag bij Alliander heeft dus letterlijk en figuurlijk veel bagage opgeleverd. De teams gaan de komende weken de kart opbouwen. 23 Maart worden de karts getest op Circuit Park Zandvoort.

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer