Nieuws

Bibliotheek wint prijs met techniekprogramma

HOOGWOUD - De Westfriese Bibliotheken hebben een prijs ontvangen voor hun onderwijsprogramma op gebied van techniek en 21ste eeuwse vaardigheden. Deze zogeheten SPOENK-innovatieprijs is en symbolische prijs voor bibliotheken die hun nek durven uitsteken.


De Westfriese Bibliotheken waren aanwezig op het Promotie Evenement Techniek in Hoogwoud op 16 en 17 november 2017. Er werden filmopnamen gemaakt waaruit blijkt dat de organisatie verfrissend bezig is in de samenwerking met scholen.

 

Het werkgebied van de Westfriese Bibliotheken omvat de gemeenten Enkhuizen, Drechterland, Stede Broec, Medemblik, Koggenland en Opmeer met ca. 130.0000 inwoners. Met 11 vestigingen en diverse servicepunten worden meer dan 40.000 leden bereikt. De bibliotheken werken veel samen met lokale en regionale organisaties op het gebied van onderwijs.

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer