Nieuws

Girlsday dit jaar op 13 april

Nederlandse bedrijven geven meisjes van 10 tot 15 jaar een kijkje in hun keuken met als doel ze te laten ervaren dat werken in de techniek interessant, uitdagend en vooral ook erg leuk is! Girlsday is een landelijk evenement dat dit jaar zal plaatsvinden op donderdag 13 april.


Ook bedrijven in Noord Holland zetten hun deuren open voor meiden. Er zijn bij verschillende bedrijven rondleidingen, workshops en ontmoetingssessies met vrouwen die werken in de techniek. Een van de bedirjven waar meisjes elk jaar welkom zijn is Tata Steel. Het staalbedrijf organiseert dit jaar twee girlsdays. Op 11 april bezoeken meiden uit de brugklas van het voortgezet onderwijs Tata Steel, donderdag 13 april zijn het de meiden van groep 8.

 

Voor meer informatie over Girlsday bij Tata Steel neemt u contact op met Hans Nooij.

Voor meer informatie over het landelijke programma gaat u naar Girlsday.

Voor overzicht van deelnemende bedrijven klikt u hier

 

 

 

 

 

 

 

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer