Nieuws

Inschrijven voor de Slot Car Challenge

Heeft u een mini Verstappen of Coronel in de klas? Ontdek het tijdens de Slot Car Challenge! Vanaf vandaag kunt u uw groep aanmelden voor dit doe-programma van Techportal. In een spannende racecompetitie gaan kinderen uit groep 7 en 8 als echt Formule 1-team aan de slag. Met een teamleider, coureur, monteur en baanofficial.


Slot Car Challenge start auto's

Van alle leden worden beheersing, geduld, concentratie en stalen zenuwen gevraagd. Iedereen moet zijn talenten gebruiken om samen het beste resultaat neer te zetten. Aan het eind van het schooljaar mag het snelste team meeracen in de finale.

Slot Car Challenge auto controleSlot Car Challenge kids raceSlot Car Challenge racebaan

Kan uw team dit aan? Maak dan snel een afspraak! De wedstrijd vindt plaat bij Slipstream Slotracing in Cruquius. Op hun indrukwekkende modelracebaan kunnen veertien minicoureurs de strijd aangaan. In anderhalf uur leren ze alles: van de techniek tot samenwerken. Meer informatie vindt u op onze website, of mail Erik de Mink. 

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer