Nieuws

Leerlingen Huygens College winnen Meet the Boss

VELSEN - Leerlingen van het Huygens College uit Heerhugowaard wonnen 9 maart de debatwedstrijd Meet-the-Boss bij Tata Steel. “Het team had zich erg goed voorbereid, beschikte over prima individuele debaters en was heel scherp in het debat”, aldus ‘boss’ Jeroen Klumper, directeur van Tata Steel’s energiebedrijf. Andere scholen die aan de regionale wedstrijd deelnamen waren het Mendel College uit Haarlem en het Regius College uit Schagen. De Leerlingen van het Huygens college vertegenwoordigden de regio tijdens de landelijke finale in april 2017.


Ondernemers en onderwijs

Het Meet-the-Boss evenement bij Tata Steel maakt deel uit van een reeks debatten van Jet-Net&Technet en het Nederlands Debat Instituut. Tata Steel is een van de vele bedrijven die het belangrijk vinden om jongeren te laten ervaren hoe uitdagend het is om te kiezen voor een baan in de techniek. Het staalbedrijf is aangesloten bij Jet-Net&Technet, een samenwerkingsverband tussen Nederlandse technologiebedrijven en vmbo-, havo- en vwo-scholen.  

 

Meet the Boss Tata Steel 2017

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer