Nieuws

Met de klas op bezoek bij Van 't Hek

HOOGWOUD - Leerlingen van De Jozefschool uit De Goorn en OBS De Koet uit Midwoud bouwden tijdens PET West Friesland de sterkste bruggen en wonnen een bezoek aan een bouwplaats van Van 't Hek uit Middenbeemster.


Leerlingen op bedrijfsbezoek  Leerlingen op bedrijfsbezoek
 
Het bezoek zal in het voorjaar plaatsvinden. Met dank aan Van 't Hek uit Middenbeemster, gespecialiseerd in het aanleggen van funderingen.
 
Beroepsbeeld
Ondernemers die een bedrijfsbezoek organiseren dragen bij aan verbetering van het beroepsbeeld bij leerlingen, scholieren en studenten. Zij zien ter plaatse wat het werk in de praktijk inhoudt. Een onvergetelijke belevenis. Het organiseren van een bedrijfsbezoek of gastles in de klas is eenvoudiger dan menigeen denkt. Voor tips:  bedrijfsbezoek en gastlessen.
 
 

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer