Nieuws

De Roos wint Techport Sail Challenge

UITGEEST - De Montessori Beverwijk won 25 mei met boot Roos de Techport Sail Challenge 2018. De tweekoppige bemanning behaalde in totaal 117 punten op gebied van design, sponsoring, communncatie en uiteraard met varen.


Basisschool De Brug uit St. Maartensbrug won met boot 2 de Speed Award en met boot 1 de Design Award. De prijs voor het beste sponsorprogramma ging naar Montessori Floriande. Het Kennemer College (Mavo) uit Heemskerk deed ‘s morgens en ’s middags mee met in totaal zestien teams. V-Buck Squad ging met de hoofdprijs naar huis. Team Alfa behaalde de gecombineerde design-, sponsoring en communicatie prijs. 

 

De Techport Sail Challenge werd gevaren op het Zwaansmeer in Uitgeest. Met dank aan Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer, het lokale bedrijfsleven en de inzet van vrijwilligers van Micro Magic Uitgeest en Micro Magic Nieuwe-Niedorp. 

 

Schooljaar 2018 - 2019

Volgend schooljaar is er weer een Sail Challenge. Scholen kunnen zich nu al aanmelden voor de wedstrijd in mei 2019.

 

Sail Challenge Sail ChallengeSail Challenge

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer