Nieuws

Energy Challenges los op 18 scholen

ALKMAAR - Op 15 januari start het campagneseizoen van de Energy Challenges Noord West. Teams van 18 basisscholen uit Noord Holland gaan de uitdaging aan om school en omgeving te verduurzamen door campagnes te ontwikkelen en bespaaracties te verzorgen. Wie zal de meeste mensen bereiken en activeren? Wie gaat het slimst om met energie en afval?


Vanaf de kick-off op 15 januari tot de finale op 23 mei laten kinderen zien wat ze kunnen en via deze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van hun acties. De kick-off is waar de energy Challenges echt beginnen. De deelnemende teams komen tijdens de kick off in de Alkmaarse Hal 25 samen om te ontdekken hoe je een krachtige campagne maakt. Ook zien ze leerlingen hoe je energie bespaart en hoe je slim met afval kunt omgaan. Met deze inspiratie op zak gaan de energizers aan de slag om school en omgeving te verduurzamen.  

Energy Challenges

 

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer