Nieuws

Jan Hekmanschool wint Slot Car Challenge

QRUQUIUS - Emma en Manu van de Jan Hekmanschool uit Ouderkerk aan de Amstel wonnen vandaag de spannende finale van de Slot Car Challenge. Leerlinge van De Toermalijn en de Rozenbeek eindigden als tweee en derde.


In de finale reden de zes beste teams van dit schooljaar tegen elkaar. In totaal deden er dit jaar 21 teams mee aan de Slot Car Challenge. Voor de winnaars lag er een vliegticket klaar. Dit voorjaar gaat het winnende duo zweefvliegen bij de Kennemer Zweefvlieg Club.
 
Uitslag finale Slot Car Challenge 2018
1e Emma en Manu, Jan Hekmanschool met 282,26 ronden.
2e Danika en Jasmijn van de Toermalijn met 276,40 ronden
3e Marit en Sebastiaan van de Rozenbeek met 272,93 ronden
 
Volgend seizoen
Komend schooljaar is er weer een Slot Car Chllenge. Meedoen aan dit onderwijsprogramma waarin concentratie, samenwerken en duurzame mobiliteit centraal staan? Aanmelden kan vanaf vandaag. De wedstrijden lopen van oktober tot en met maart. De finale is op vrijdag 22 maart 2019.
 
 
Slot Car Challenge

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer