Nieuws

Leerlinngen Bonhoeffer College winnen Meet the Boss

VELSEN - Leerlingen van het bonhoeffer College uit Castricum wonnen 8 maart de debatwedstrijd Meet-the-Boss bij Tata Steel. Andere scholen die aan de regionale wedstrijd deelnamen waren het Mendel College uit Haarlem, het Regius College uit Schagen en het Huygens College uit Heerhugowaard.


De Leerlingen van het Bonhoeffer college vertegenwoordigen de regio tijdens de landelijke finale in april 2018.

 

Ondernemers en onderwijs

Het Meet-the-Boss evenement bij Tata Steel maakt deel uit van een reeks debatten van Jet-Net&Technet en het Nederlands Debat Instituut. Tata Steel is een van de vele bedrijven die het belangrijk vinden om jongeren te laten ervaren hoe uitdagend het is om te kiezen voor een baan in de techniek. Het staalbedrijf is aangesloten bij Jet-Net&Technet, een samenwerkingsverband tussen Nederlandse technologiebedrijven en vmbo-, havo- en vwo-scholen.  

 

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer