Nieuws

MBO-studenten maken techniekcampagne voor vmbo-scholieren

AMSTERDAM - 65 Enthousiaste mbo-studenten gaan van start met het netwerkprogramma Made by 020. Tijdens het traject gaan zij aan de slag met vraagstukken die op dit moment spelen in Amsterdam. De opdracht waarmee de studenten zich nu gaan bezighouden is het ontwikkelen van een campagne die meer vmbo-studenten inspireert te kiezen voor een opleiding in de techniek.


 

Made by 020

De studenten bezoeken 29 oktober de netwerkbijeenkomst van VTi-bedrijven in Amsterdam. Zij krijgen daar de gelegenheid om met vertegenwoordigers van bedrijven en scholen te spreken. Ook gaan de studenten langs bij onder meer Tata Steel, Bouwmaat, CJP, het Stedelijk Museum, Amstel Hotel, Conservatorium Hotel, Vluchtelingenwerk, NUON, AFWC, KPN, The Food Line-Up, Q-Factory, New Metropolis en de Politie.

 

Volg het proces op Facebook

 

 made by 020

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer