Nieuws

Nieuws 2018

14/02/18

Voorbereiding Techport Sail Challenge in volle gang

De modelboten waarmee teams dit schooljaar de Techport Sail Challenge varen worden momenteel zeilklaar gemaakt.


Lees meer
02/02/18

Techniek Uitmarkt Noord Holland

Leerkrachten en schooldirecteuren uit het primair onderwijs ontdekken tijdens de Techniek Uitmarkt de vele mogelijkheden om actief aan de slag te gaan met wetenschap en technolgie in de klas. Er zijn informatiestands, workshops, demonstraties en interessante gastsprekers.


Lees meer
30/01/18

Tata Steel verzorgt webcast scheikunde voor Jet-Net scholen

Nu terug te kijken: Joyce Janse (Operations Manager) deelt in Jet-Net Webcast de scheikundige wereld van blik met leerlingen havo/vwo.


Lees meer
17/01/18

Techniek voor kinderen met de PET-events

Ook in 2018 worden er weer verschillende (Promotie Evenement Techniek) PET-events georganiseerd in verschillende plaatsen in Noord-Holland. Het doel van deze evenementen is om de jeugd al op vroege leeftijd, op een vrije en leuke manier, kennis te laten maken met alles wat met techniek te maken heeft.


Lees meer

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer