Onderwijs

Onderwijs

Scholen die zich willen inzetten voor wetenschap en technologie, innovatie en samenwerking horen thuis in ons netwerk. Profiteer als school van onze bestaande onderwijsprogramma's en de praktische ervaring uit het bedrijfsleven. Doe mee aan ons doeprogramma Techniekpact NH.


 
Docenten werken samen met professionals uit het bedrijfsleven. Samen ontwikkelen zij technieklessen, werkbladen en schoolcompetities die aansluiten op uw lesprogramma, ongeacht de lesmethode waarmee de school werkt. De inhoud voldoet aan de richtlijnen van de overheid en is aantrekkelijk omdat jongeren direct de theorie kunnen koppelen aan de praktijk uit het bedrijfsleven.
 
Dankzij onze activiteiten en de samenwerking met landelijke organisaties als Jet-Net, Jet-Net Junior en TechniekTalent.nu, beleeft de jeugd in het primair onderwijs de betekenis van technologie en wetenschap. In het voortgezet en beroepsonderwijs wordt de kloof tussen theorie en praktijk kleiner. Schoolverlaters kunnen makkelijker starten in het bedrijfsleven. De nieuwe generatie medewerkers is sneller effectief inzetbaar.
 
Interesse om als school deel te nemen aan het doeprogramma? Neem contact op met de coordinator in jouw regio:

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer