Regio's

Overzicht HBO en WO

Hogeschool Inholland

hbo in Alkmaar, Diemen en Haarlem

Wij bieden goed gestructureerd, uitdagend en degelijk onderwijs. Studenten en medewerkers krijgen daarbij ruimte om te presteren en zich te onderscheiden. Onze docenten stimuleren de studenten om met een onderzoekende blik creatieve, integrale oplossingen aan te dragen voor actuele vraagstukken uit de praktijk. We leggen de lat hoog en streven naar een goede balans tussen passende begeleiding en zelfstandigheid. Dit doen wij in een prettige leeromgeving op al onze locaties verspreid over de Randstad.

 

Studierichtingen: Agri, Food & Life Sciences, Creative Business, Techniek, Ontwerpen en Informatica

Kijk voor meer informatie op www.inholland.nl

 

 

Hogeschool van Amsterdam

hbo in Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam biedt studenten en medewerkers de mogelijkheid om hun talent te ontplooien in studie en werk. Het onderwijsaanbod is verdeeld over twaalf thema’s. Medewerkers en studenten bouwen dagelijks aan hun eigen toekomst en werken samen met bedrijven en organisaties in en om Amsterdam. Midden in de grote stad krijgen studenten en medewerkers de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

 

Studierichtingen: Bouw en Infrastructuur, Design en Creatie, ICT, Logistiek, Luchtvaart en Zeevaart, Media en Communicatie, Techniek. Kijk voor meer informatie op www.hva.nl

 

 

Technische Universiteit Delft

wo in Delft

De TU Delft is de grootste en meest veelzijdige technische universiteit van Nederland. Ook internationaal staat de TU Delft hoog aangeschreven. We lopen voorop in onderzoek naar technologische innovaties. Het onderwijs is altijd up-todate, praktijkgericht en wordt voortdurend gevoed vanuit het onderzoek. 

Kijk voor meer informatie op www.tudelft.nl

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer