Regio's

Overzicht MBO Leerbedrijven

Leerbedrijven met beroepsbegeleidende leerweg (bbl) op middelbaar niveau


Academy Tata Steel - bbl

mbo in Velsen Noord

Van de 9.000 professionals die bij Tata Steel in IJmuiden werken, begonnen liefst 4.000 hun carrière als leerling bij de bedrijfsschool. Sinds de oprichting in 1939 zijn hier tienduizenden mensen opgeleid. Vaak komen technici op een later punt in hun carrière terug voor een niveauverhogende opleiding, bijvoorbeeld om als teamleider te kunnen doorstromen. Binnen Europees verband maakt het instituut deel uit van het kennisnetwerk van Tata Steel in Europa.

 

Studierichtingen: Elektro, Logistiek, Procestechniek en Werktuigbouw

Kijk voor meer informatie op www.academytatasteel.nl

 

 

Bouwmensen Kennemerland en Midden-Holland - vooral bbl

mbo in Beverwijk en Hoofddorp

Zonder bouw geen vooruitgang. We wonen beter, werken mooier en reizen sneller dankzij de inzet van goede bouwmensen. Zij leveren topprestaties vanaf de tekentafel tot op de werkplek. Bouwbedrijven floreren alleen met gemotiveerde en complete vakmensen. Bouwmensen zorgt daarvoor met moderne en goede opleidingen, specifiek voor de bouwsector. 

 

Studierichtingen: Bouw  en Infra

Kijk voor meer informatie op www.bouwmensen.nl

 

 

Installatiewerk Noord-Holland - bbl

mbo in Beverwijk en Hoofddorp

InstallatieWerk is de grootste praktijkopleider voor een beroeps begeleidende opleiding (bbl) in de Elektrotechniek en Installatietechniek in de regio. Wij werken in Noord-Holland nauw samen met meer dan 700 erkende leerbedrijven, onze participanten! Deze participanten zijn op zoek naar gekwalificeerde en het liefst ervaren monteurs. 

 

Studierichtingen: Elektro en Installatie

Kijk voor meer informatie op www.iwnederland.nl/noord-holland

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer