Regio's

Overzicht MBO techniek

ROC Nova College - bol én bbl

mbo in Beverwijk, IJmuiden, Haarlem en Hoofddorp

Onze school is niet zomaar een ROC. Wij zien onze cursisten graag gelukkig. Daarom leer je op het Nova College meer dan alleen een beroep. We geven je ook aandacht, zorgen dat je je thuis voelt. Geven je een plek waar het veilig is en waar, net als thuis, duidelijke regels gelden. We willen dat je groeit en je ontwikkelt, zelfvertrouwen krijgt, zelfstandig wordt, jezelf leert kennen. Dat jij je niet alleen de kennis en kunde van hun beroep eigen maakt, maar ook de juiste mentaliteit en houding ontwikkelt en begrijpt wat de samenleving van je verwacht.

 

Studierichtingen: - Auto - Binnenvaart - Bouw - Elektro - Haven - ICT - Infra - Installatie - Media - Logistiek - MyTec - Werktuigbouw - Zeevaart. 

Kijk voor meer informatie op www.novacollege.nl

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer