Stages

Stages

Stage lopen is een belangrijk onderdeel van elke opleiding. Een stage moet nuttig zijn zodat een student ervaring op doet die goed van pas komt bij de verdere opleiding. Stages zijn ook voor bedrijven van belang om kennis te nemen van wat er leeft onder de toekomstige medewerkers.


 

Op deze pagina staan links naar sites  die studenten helpen bij het vinden van een passende stage. Bedrijven kunnen op deze sites terecht om meer uit hun stages te halen. 

 

Stagemarkt.nl

De website van SBB geeft een overzicht van MBO-stages en leerbanen bij een'erkend bedrijf' in heel Nederland. Op deze site kun je ook terecht voor zaken als diplomawaardering en tips bij het solliciteren.

 

 

Stages in de regio Haarlem

De website van Stagebureau Connectie geeft een overzicht van meeloopstages en afstudeerstages op VMBO, MBO en HBO niveau in diverse vakgebieden in de regio Haarlem. 

Over Techportal

Techportal ontsluit informatie voor leerkrachten, schoolbestuurders, ondernemers en ouders over het versterken van het technisch (beroeps)onderwijs en activiteiten met een contextrijke leeromgeving. Via het Doeprogramma stimuleren wij samenwerking tussen scholen en bedrijven in de regio om de doelstellingen van het Techniekpact 2020 te realiseren.

Copyright © 2018 techportal.nl. All rights reserved. - Disclaimer